<$BlogRSDURL$>

constructions

Friday, January 30, 2009

Kontaktannonse: Søker norsk partner til EU-prosjekt-søknad

Interessert i å være med i et fremtidsrettet EU-finansiert forskningsprosjekt med partnere fra hele Europa? SINTEF vil gjerne komme i kontakt med norske utviklere/leverandører av sosiale medier og brukerskapte innholdstjenester, eventuelt innholdsleverandører med et sterkt fokus på brukerinvolvering.

SINTEF er en av 16 partnere i det EU-finansierte prosjektet CITIZEN MEDIA. I dette prosjektet har bruker-sentrerte metoder vært sentrale for målsetningen om å utvikle sosiale medier og brukerskapte innholdstjenester. CITIZEN MEDIA går mot slutten, og SINTEF og de andre konsortiepartnerne arbeider med en ny søknad rettet mot 7. rammeprogram call 4, objective 1.5 Networked Media and 3D Internet. 70-80 millioner euro er satt av til denne delen av utlysningen.

Det nye prosjektet bygger på CITIZEN MEDIA og handler således i stor grad om sosiale medier. Men i det nye prosjektet er buzz-ord som ubiquitous computing, future Internet og Internet of things også helt sentrale. Vi har allerede mange ideer, men ønsker å ta utgangspunkt i hva en ny norsk parner arbeider med og ønsker å utvikle i årene fremover.

Interessert? Send en e-post til marika.luders@sintef.no eller ring.